Informatie

INFORMATIE MBT BESTELLEN:

Op dit moment is zijn er geen wooden dummy´s op voorraad. De vraag is helaas groter dan het aanbod.

Eerder hanteerde ik een wachtlijst waarop je je kon laten zetten maar dat werkt niet, omdat veel mensen willen weten wat ongeveer de levertijd is.
Het blijkt dat 8 van de 10 mensen uiteindelijk toch niet serieus is, en als puntje bij paaltje komt, afhaakt.
Hierdoor verloor ik regelmatig potentiële klanten omdat de levertijd op de wachtlijst gebaseerd is en dus geen goede afspiegeling is.
Daarom is de procedure gewijzigd.

Het bestelproces verloopt in 3 fases:

 • Wachtlijst
  Als je echt interesse hebt en dus ook even kunt wachten, check de website, en kies het model en eventuele opties die je erbij wil, en mail die me dan, tesamen met eventuele vragen. Ik neem de tijd om de vragen te beantwoorden.
  Je ontvangt dan een offerte via mail, en een schatting van de levertijd, op basis van de werkelijk ingeschreven staande mensen
 • Offerte
  Als je de offerte akkoord vindt, kun je me je akkoord via mail mailen. Pas als de aanbetaling (100 euro voor houten, 75 euro voor PVC) op de rekening staat, ben je daadwerkelijk ingeschreven en verzekerd van je plek op de wachtlijst.
  Volgens de voorwaarden in de offerte, is dit bedrag niet retourneerbaar, mocht je ineens toch afzien van aankoop.
 • Productie en uitlevering
  Ik probeer je tijdens de productie geregeld op de hoogte te houden van de voortgang (met wat foto’s).. Let op: Aangezien ik het naast mijn normale baan doe, is er geen specifieke eindplanning af te geven. Ik doe mijn best, maar heb ook nog een gezin en andere sociale verplichtingen. Gemiddeld is productietijd zo’n 6-8 weken.Bij uitlevering betaal je het restbedrag contant, of via een controleerbare bankoverschrijving.